вторник, 29 март 2011 г.

Jessie J снима клип в България

Явно напоследък е доста модерно британски звезди да снимат видеоклиповете си у нас. След като "Take That" бяха "под прикритие" в София за снимките на парчето "Kids", сега и младата англичанка реши да последва техният пример.
Видеото, което снима Jessie J в България е към сингъла й „Nobody’s Perfect”. Песента можете да чуете тук: http://www.youtube.com/.

Едва ли е изненада за някого къде се провеждат снимките - в Бояна. Певицата, както повечето си колеги, не е искала да се знае, че е на гости в страната ни. Да, обаче поради контузия, се наложило да прибегне до услугите на медицински екип и рехабилитатор.

Фенове, които са успели все пак да видят изпълнителката за секунди на живо, споделят, че е много по-хубава, отколкото в клиповете си. Едни от най-популярните песни на Jessie J са "Price tag", "Do it like a dude".

Друга новост около нея е новината, че скоро певицата ще тръгне на турне. Едно от последните й участия беше в Ню Йорк, където Джеси и екипа й заснега доста нестандартно видео към песента "Who you are". Мястото е метрото в големият американски град, където минават стотици хора ежедневно, тя пееше на живо и мнозина се спираха, да чуят и видят за какво става дума. Накрая британката, завършва парчето си с думите: "Здравей, Ню Йорк, Аз съм Джеси Джей от Лондон.". На този линк можете да видите клипа: http://www.youtube.com/.

С нетърпение очакваме видеото към „Nobody’s Perfect”. Нищо чудно скоро и други музиканти да посетят България за снимки на свои клипове, дай Боже след време и да направят концерт тук.




Няма коментари: