четвъртък, 24 март 2011 г.

Cypress Hill идват в БГ

Едни от най-популярните хип-хоп изпълнители ще дойдат за първи път у нас. Те ще са сред специалните гости на музикалният български фест - Elevation 2011.
След като стана известно, че Hurts, Jamiroquai, 30 seconds to Mars са потвърдили участието си в музикалната проява, сега Cypress Hill и Morcheeba обявиха, че ще се включат в програмата на Elevation Fest. Рап групата от САЩ ще се качи на сцената в Разлог на 25 юни, а трип-хоп бандата Morcheeba на 24-ти юни. Британците идват за втори път в България. Миналата година те направиха концерт в София, като взеха участие на Park Live Fest.

Не са малко меломаните, които се чудят защо именно събитие от такъв мащаб се организира в малък град като Разлог. Както знаете, другият рок фест "Sonisphere 2011" пък ще се проведе в Банкя. Явно музикалните компании искат да излязат от пределите на столицата, като с това да избегнат задръстванията в София и да подпомогнат туризма в съответните градчета. Доколко това е удобна и полезна стратегия за хората ще стане ясно с времето.


Снимка - http://music.pop.bg/

Няма коментари: