сряда, 9 март 2011 г.

Tri O Five с концерт в Сърбия

Момчетата от фънк, грууви, хаус формацията Tri O Five ще представят страната ни тази година на един от най-големите музикални фестивали на Балканите, а именно Exit Fest.
Tri O Five e първaтa българскa група, която е потвърдила, че ще вземе участие във фестивала. Той ще се проведе между 7 и 10 юли в Нови Сад. Скоро ще станат ясни имената на няколко други български изпълнители, които ще се включат в музикалното събитие.

На сцените на Exit Fest това лято ще се качат музиканти като Pulp, Arcade Fire, Portishead, Grinderman, Underworld, Beirut, Hadouken!, Fedde Le Grand, Joris Voorn, Tiga, Joachim, Garraud, James Zabiela Gramophonedzie, Magnetic Man, Carl Craig, Marco Carola, DJ Sneak, TiNI и др.

От няколко дни започна и продажбата на билетите за феста у нас. До 23 март има промоция за цената на 4-дневен пропуск - 100 лева. Стандартната цена ще бъде 120 лева, а билет за къмпинга ще струва 50 лева. Ако някой реши да си купи билет за 4-те дни през юли, то той ще трябва да отдели 230 лева. Организаторите на проявата предлагат на българските фенове и транспорт до Сърбия. Цената за отиване и връщане е 100 лв., а ваучерите за пътя могат да бъдат закупени заедно с билетите за фестивала и къмпинга.

Групата не престава да "жъне" големи успехи. Три О Файв бяха сред специалните гости на шоуто по повод "Българската песен на Евровизия 2011". Сега момчетата ще покажат отново класа и стил и ще участват на Еxit 2011. Този музикален фест се равнява с нашия "Spirit of Burgas", на които музиканти от различни държави "забиват" на повече от пет сцени едновременно, а купона е нон стоп в продължение на няколко дни.

Какво е очакването на Майк, Десо, Илко и Тони за предстоящият им концерт в Сърбия, можете да видите тук: http://www.musicspace.bg/



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: