петък, 18 март 2011 г.

N.O.H.A. идват в София през април

След като лятото на 2009г. сборната формация направи концерт в няколко морски града, тази пролет музикантите ще зарадват феновете си в столицата.
N.O.H.A. ще представят на българската публика последният си албум, който носи името "Respect the Menu". Музикантите, станаха популярни с хита си "Tu cafe". Те привличат като магнит почитателите на drum & bass, etchno & flamenco звученето. Освен това, групата смесва различните култури и не изнася обикновенни концерти, а истински спектакли.

Съвсем до скоро имаше спекулации, че бандата е направила парче, с което да участва на Евровизия, като българският представител в конкурса тази година. Това се оказа лъжа, след като БНТ и зрителите гласуваха за Поли Генова и песента й "На инат".

Като подгряващ изпълнител за лайва на N.O.H.A., организаторите са поканили младият бийтбоксър - Skiller. Събитието ще се състои на 8 април в София Лайв Клуб. Партито ще е с начален час 22:00, а входа на място ще е 20 лева. По-евтини билети за концерта можете да намерите в сайта на eventinm.bg - 15 лева.


Снимка - http://www.last.fm/

Няма коментари: