четвъртък, 10 март 2011 г.

Hurts идват в България през юни

Английско дуо нашумяло покрай хита си "Wonderful life", както и групите "30 Seconds to Mars" и "Stereo MC's" ще дойдат в страната ни по повод рок и денс фестивала "Elevation".
От днес стартира конкурс за група / изпълнител, които ще могат да вземат участие на първото издание на Elevation Music Festival през 24 и 25 юни в Разлог. Това музикално състезание се организира съвместно от Radio Café Team и Elevation Music Festival.

Целта е да се даде възможност на непопулярна българска група или изпълнител да представи музиката си на една сцена с имена като "30 Seconds to Mars", "Hurts", "Stereo Mc’s", "Dog Eat Dog", "Parov Stelar" и други.

Кандидатите трябва да не са се изявявали на големи сцени в България. Те трябва да имат минимум десет авторски песни. Желаещите да участват трябва да изпратят най-много две свои песни или видеоклипове, както и кратка биография и снимки на имейл: radiocafeteam@elevation.bg. Заявки за участие ще се приемат до 15 април.

Накрая на надпреварата, организаторите на фестивала ще изберат десет имена. Победителят ще бъде избран от членовете на останалите български банди, които ще участват в Elevation Music Festival. При равен брой гласове финалиста ще бъде изтеглен чрез жребий. Избраната група или изпълнител ще има възможност да представи своя авторска музика в рамките на 40 минутен сет в един от двата дни на музикалната проява.



Снимка - http://www.youtube.com/

Няма коментари: