четвъртък, 24 март 2011 г.

Орлин Павлов и Живко Петров със съвместен проект

Талантливите музиканти ще представят новото парче на феновете си в София тази събота.
След като скоро Живко Петров направи съвместната си песен "Life is beautiful" с Любо, която стана доста популярна и обичана от публиката, сега маестрото и красавица на БГ поп музиката, ще зарадват почитателите си с ново авторско парче. То е дело на Живко Петров и се казва "Джеймс Бонд". Песента е със поп и джаз звучене.

Ако се чудите, къде се покрива певеца в последно време, в интервю за "Music Space TV", той признава, че се занимава с много различни дейности. Това е и eдна от причините, поради която не прави нови парчета и не готви албум. В края на миналата година той издаде "Chicago", чието видео беше новаторско, нестандартно и оригинално.
Преди дни излезе и клипа към друг съвместен поп проект "Заедно". В него изпълнителят си партнира с Любо и Графа. За краткото време, песента и видеото към нея се харесаха изключително много на меломаните и вече имат над 20 хиляди гледания в сайтовете vbox7.com и youtube.com.

Премиерата на съвместната песен на Живко Петров и Орлин Павлов ще се състои на 26 март в новото столично заведение "Studio 5". Концерта е с начален час 22:00, а входа ще е 10 лева. Тогава ще прозвучат кавъри на едни от най-добрите джазмени в света, хитовете на Орлин, авторски парчета на Живко, много качествена музика съчетана с настроение и разбира се...Бонд, Джеймс Бонд!


Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: