вторник, 1 март 2011 г.

СКАНДАЛНО: Излезе новото видео на Лейди Гага

След като Лейди Гага представи новата си песен "Born This Way" на музикалните награди "Грами" тази година, преди броени дни певицата пусна клипа на песента в интернет.
Новото парчето на изпълнителката е отново с поп и денс звучене, а видеото към него е в типичният скандален и нестандартен вид, който е присъщ за песните на Лейди Гага. Продължителността на клипа е седем минути и спокойно може да се сравни с късометражен филм. Само за две седмици аудио записа на парчето в http://www.youtube.com/ е слушан над 20 милиона пъти.
Сюжета на клипа започва със илюминати на певицата, чиято стойка се доближава до тази на статуята на Буда. Малко след това се появяват транссексуални хора, които имитират процеса на раждане на едно дете. В клипа Лейди Гага казва, че така се заражда злото у човека.

Не е нужно да си голям специалист, за да определиш видеото и посланието в него като повече от скандално, извратено и неморално. Не са малко хората, които считат, че Лейги Гага е мъж. Ето защо през цялото време на клипа екстравагантната певица пее по бельо, като по този начин тя е решила да докаже, че макар и да има мъжки черти е жена. На този линк можете да видите видеото, но не го препоръчваме за деца под 16г.: http://www.youtube.com/.

Песента "Born This Way" е пилотна и е част предстоящият нов албум на Гага. Очаква се той да излезе през май тази година.



Снимка - http://www.youtube.com/

1 коментар:

Roy каза...

za maj ne znam tq lady gaga e sestra na baba qga a i 6tom e video na VEVO illuminatite sa zadaljitelni