понеделник, 21 март 2011 г.

Рут и Нора с лайфове във Варна

Талантливата Рут Колева ще зарадва феновете си с концерт в Морската столица. Събитието ще се състои на 24 март (четвъртък). То е част от програмата The Martini Live. От два месеца насам, всяка четвъртък вечер в бара, гостуват различни български поп, джаз изпълнители и групи. До този момент сред музикантите, които са подкрепили каузата са: "Мастило", Веси Бонева, Дичо, Явор от "Gravity Co.", варненските формации "Vibe Slaves", "Digital Bulgar", "Deep zone".

Сега идва ред и на певицата Рут, която стана популярна от участието си в "Music idol". Тя издаде пилотното си парче "Близо", към което направи и страхотен клип заедно с режисьора Иван Москов. Въпреки факта, че красавицата учи в Холандия, тя успя да участва и в конкурса за българската песен на Евровизия 2011г. с песента си "Fever".


На 9 април в София Лайв Клуб пък ще бъде официалната промоция на първият самостоятелен албум на Рут Колева - „Within Whispers“
. Част от него ще можете да чуете в Мартини бара този четвъртък от 22:00, а входа ще е 6 лева.

От заведението обещаха, че скоро почитателите на качествената БГ музика, ще могат да се насладят на хитовете на Белослава, Любо, Тони, Орлин Павлов, Мария Илиева, Три О Файв и много други.


Другата талантлива певица, която също стана известна от музикалният формат "Music idol" - Нора, пък ще зарадва варненци с лайв на 26 март (събота). Мястото е бар-галерия "Вентура". Началото на партито е 22:00, а входа ще е 12 лева.

Изпълнителката, която спечели наградата на БГ Радио за дебют, ще представи авторските си парчета "Накъде" и "It's not right", както и световни хитове на Алиша Кийс и Тина Търнър. Заедно с Нора на сцената ще се качат и Бисер Иванов - китара, Калин Тонев - пиано и Георги Варамезов - барабани.



 Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: