четвъртък, 17 март 2011 г.

Почина рапърът Nate Dogg

Американският изпълнител, който е и братовчед на Snoop Dogg, е починал на 15 март на 41-годишна възраст, съобщи сайтът Contactmusic.
Все още не е ясна причината за смъртта на Nate Dogg. Предполага се, че е получил сърдечен удар. През последните години, той е изкарал няколко инфаркта, но този се оказа фатален за него. Не е изключена и версията, че внезапната му кончина, може да се дължи на това, че певеца пушил марихуана в големи количества. Рапърът е работил с имена като Dr. Dre, Snoop Dogg, 2pac и други.

Стотици r&b и hip-hop фенове, не могат да повярват, че музиканта е издъхнал. Освен почитателите на Nate Dogg, колегите му 50 cent, Snoop Dogg изразиха разочарованието си, че света се раздели с една музикална легенда.

Зад гърба си Нейт има 3 музикални албума, а също така взема участие и в 5 кинопродукции. Номиниран е над 4 пъти за наградите "Грами" - за най-добър рап дует с Eminem (2007г.) & Ludacris (2002г.) и за най-добро рап представяне в група със Snoop Dogg, Dr. Dre (2001г.) и с Warren G (1995г.).



Снимка -http://inews.bg/

1 коментар:

Charlie каза...

e towa naistina e kofti novina...