понеделник, 7 март 2011 г.

J. Lo с ново видео

За кратко време песента на латино кралицата Дженифър Лопес, която е съвместен проект с Питбул, стана любима на мнозина поп и денс меломани. Преди броени дни излезе и готовия клип към парчето.
На 4 март в интернет пространството се завъртя видеото на парчето "Оn the floor". До момента клипа е гледан над 11 милиона души. Една от причините, песента да стане толкова популярна и обичана е факта, че припева напомня на друг световен хит - "Ламбада" на певицата Каома.

В началото на новото си видео Джей Ло е спортно облечена, излиза от BMW и си слага обици Swarovski. След това започва същинския купон. Изпълнителката е известна с нейното влечение към танците. Съвсем очаквано клипа е заснет в клуб, на сцената на който се появяват стотици млади хора, които танцуват.

Дженифър споделя пред МТВ през януари, че са я вдъхновили точно младежите, които се забавляват на дансинга по цели нощи и докато не се уморят не спират.

Песента "On the floor" е водеща и е част от новият сингъл на красавицата "Love?", които се очаква да излезе тази пролет. Видеото към новата й песен можете да видите тук: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.youtube.com/

Няма коментари: