сряда, 30 март 2011 г.

Асен събра Калин с бившата му приятелка

Асен Блатечки, който наскоро се изяви като режисьор и направи постановката "За мишките и хората", събра Калин Врачански и Силвия Петкова на една сцена.
Някои от вас сигурно си мислят, че тук става дума за сватосване, но уви. Асен Блатечки не веднъж е споменавал, че харесва Калин като професионалист. Това е и причината да го покани за главна роля в спектакъла си. Явно обаче режисьора е впечатлен и от Силвия, за да предложи и на нея да участва в представлението му. Дали е случайност или не, едно е ясно, ако сте гледали "За мишките и хората" или все още ви предстои да го направите, ще видите, че искри между уж бившата двойка все още има.

След като се разделиха Врачански и Петкова, след близо 5-годишна връзка, тръгнаха слухове, че красавеца е "залитнал" по Елена Петрова, която скоро се разведе. В сериала "Стъклен дом" те представят Камен и Боряна, които са влюбени, но съдбата все се намесва и не им позволява да са заедно.

Друг интересен факт за личният живот пък на актрисата Силвия Петкова е този, че тя живеела отделена от света - нямала нито телевизор, нито компютър у тях, а само книги. Нищо чудно по този начин да е решила, да превъзмогне загубата на любимият си. В интервюта тя споделя, че един ден с Калин ще се съберат отново.

Не знаем дали постановката на Блатечки е помогнала да се възстановят отношенията между влюбената двойка, но определено всичко показва, че това всъщност е истина.
Преди няколко седмици в медийното пространство излезе и друга новина за блондина. Той отказал да участва във всякакви по-интимни сцени с екранната си партньорка. Това е и причината, да смятаме, че Калин се е върнал при бившата си приятелка. Този път за колко време, тепърва предстои да разберем.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: