сряда, 29 юни 2011 г.

Топ 5 слухове от Холивуд

Популярният квартал в Лос Анджелис се е превърнал oт доста години насам в синоним за киноиндустрия, светски новини и скандали. Ето и едни от най-новите клюки оттам, които се тиражират по медиите от известно време.
Започваме с една от най-обичаните, коментирани двойки, а именно Брат Пит и Анджелина Джоли. Въпреки че жълтата преса многократно се опитва да ги раздели, все пак актьорите са взели решение официално да сключат брак. Това ще се случи през септември във Франция.
Следващият, за който се изписа не малко мастило е легендарен мачо на Холивуд - Джордж Клуни. Макар, че артиста имаше дългогодишна връзка с Елизабета Каналис, съвсем наскоро тръгна мълвата, че двамата вече не са заедно.
Една от причините за внезапната раздяла, според нас е, че италианката искаше американският сексимвол да й предложи брак. Тъй като това не се случи, дружбата им явно пое към своя естествен завършек.

Друга звезда, чийто личен живот се обсъжда доста често напоследък е Скарлет Йохансон. Тя беше омъжена за колегата си
Райън Рейнолдс, с когото се разведе наскоро. След това папараците разкриха, че блондинката имала връзка с Шон Пен, която не издържала дълго. В последните седмици се заговори, че красавицата била на няколко светски партита с певеца Джъстин Тимбърлейк, с когото тя видимо си флиртувала.
Припомняме ви, че Скарлет участва във видеото на изпълнителя "What goes around, comes around". Там двамата демонстрират доста близки отношения. Да не забравяме и факта, че певеца вече е имал връзка с Бритни Спиърс и Камерън Диас.

Продължаваме хрониката ни със пикантерии около един от най-скъпоплатените, комедийни актьори - Чарли Шийн. Той стана толкова популярен почти колкото Обама или Майкъл Джексън. Защо мислим така? Защото след вируса в интернет, който обявяваше лъжливата новина за смъртта му, за секунди вестта беше видяна от милиони по целият свят.
Стана ясно, че поради зависимостите си артиста не може да участва вече в сериала "Двама мъже и половина" и че мястото му ще заемe младият Ащън Кътчър. Уви, сега се появи нов слух. За съжаление на всички фенове на сагата, сценаристите явно са решили, че най-правилният избор е да убият героят на Шийн - Кътчър.


Завършваме с малко жълтини около човекът - Титаник - Леонардо Ди Каприо. Той бил зарязал бившата си изгора заради колежката си Блейк Лайвли. Тя е позната на младите около сериала "Клюкарката" / "Gossip Girl". Медиите публикуват снимки на новата звездна двойка от почивка край Италия, както и фотоси, на които се вижда как Лео пазари подаръци за новата си любима. Все още обаче нито един от тях не е обявил официално, че двамата са обвързани.









Няма коментари: