сряда, 15 юни 2011 г.

Jeremih отново в София

Преди няколко месеца рапърa дойде у нас и направи страхотно шоу. В края на юни месец всички фенове на черната музика ще могат да се насладят отново на Jeremih.
Американецът гостува в България за първи път през март. Той беше поканен от Мишо Шамара - Big Sha. Тогава желаещите да видят и чуят на живо хип-хоп изпълнителят се оказаха много повече от местата в клуба. Не бяха малко тези, които въобще не можаха да влязат в заведението. Въпреки че входа беше около 50 лева на човек, това не попречи на феновете да се откажат от събитието.

В началото на този месец варненеца покани и друга легенда на черната музика - Ja Rule. Дни след концерта си у нас, той влезе отново в затвора, за да излежи присъдата си.

Младият певец, който записа дуетната песен "Down on me" с 50 cent в края на миналата година е гледана над 45 милиона пъти в интернет. На 29 юни от 23 часа в клуб "Spacer" ще можете отново да избухнете с Jeremih. Билетите са на изключително ниската стойност от 20 лева и трябва да избързате ако искате да присъствате на проявата. Можете да си купите билети и от тук: http://web.ticketstream.cz/,



Снимка - http://www.jeremih.com/




Няма коментари: