сряда, 8 юни 2011 г.

Поли Генова с концерт във Варна

Участието на блондинката в Морската столица е част от турнето на TV7. Заедно с момичето, което ни представи на Евровизия тази година, на сцената ще излязат и група "Латида".
От 8 до 10 юни на входа на Морската градина до ФК във Варна, ще бъде излъчван сутрешният блок на медията. Разбира се, най-атрактивни ще бъдат предаванията на легендарният Николай Бареков, който ще води "Гореща точка" и "Бодилник" от морския град. Всички, които искат да се изкажат по проблемите свързани с морската ни столица ще могат да го направят от 8 часа сутринта на място. Събитието ще бъде предавано на живо.

Другата по-вълнуваща част, която засяга младите варненци и гостите на града е концерта на Поли Генова. Той ще се състои на 10 юни от 20.30 часа. Всички фенове на певицата и на парчето, което прозвуча в Дюселдорф 'На инат" ще могат да пеят заедно с нея този петък.

В момента тя подготвя и дебютният си албум, който ще излезе към края на лятото. За повече информация можете да следите личната й страница: http://poligenova.com.
Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: