понеделник, 13 юни 2011 г.

Звезди "скитат" по морето

Няколко седмици преди настъпването на астрономическото лято едни от най-популярните и обичани лица от екрана разпускат в Морската ни столица.
Първата, която беше забелязана, че се "шляе" из Варна е певицата Мария Илиева. Тя беше гост на партито по повод рожденият ден на варненският дизайнер Краси Недялков. Там беше и спортният журналист на Би Ти Ви Краси Минев и певицата Вяра Атова - AV. Седмица по-късно красавицата станала известна с песента "Лунен сън" беше забелязана и на купона по откриването на летният сезон на комплекс "Хоризонт". Тогава на събитието присъства и журналиста Георги Тошев. Изпълнителката не веднъж е показвала симпатиите си към нашият град. Тя често идва във Варна, а и някои от клиповете й са заснети именно тук. По покана на организаторите Мишо Йосифов и трите грации от Sentimental Swingers - Рони от Nasekomix, Деси от Phuture Shock и Вера също бяха част от програмата на заведението по случай посрещането на лято 2011.

Другият любимец на публиката, който можеше да срещнете този уикенд из морската градина беше Калин Врачански. Блондинът доста често посещава морският ни град, тъй като заедно с Асен Блатечки играят в представлението "За мишките и хората". Съвсем скоро феновете на Камен и Чарли от "Стъклен дом" ще могат да ги гледат в театър "Българан". Постановката, чийто режисьор е Блатечки ще бъде на 19 и 27 юни.

Момичето, което представи България на Евровизия тази година Поли Генова направи страхотно шоу в петък вечер заедно с група "Латида". По покана на ТВ7, младата певица зарадва феновете си, като изпя два пъти парчето "На инат".

Разбира се, не може да пропуснем и най-скадалната "звезда", на която се натъкна екипа ни - Черната Златка. В началото на месеца тя беше почти всеки ден в продължение на седмица на едно от най-тузарските места по крайбрежието - "Rappongi". Плейметката беше в компанията на няколко нейни приятелки, които буквално вдигнаха плажа на главата си.


Снимка - http://www.facebook.com/











Няма коментари: