понеделник, 6 юни 2011 г.

RUBIKUB с промоция на дебютният им сингъл

Една от най-новите и свежи български групи ще представи видеото си към парчето "Uh Ah Oh", което вече се върти по радиостанциите у нас, този четвъртък.
За някои от феновете на българската поп и джаз музика бандата може би е известна. За онези, които не са чували за тях може да ви запознаем с тях. Те са в състав: Гери Турийска - вокал, Краси Тодоров - пиано, Веселин Веселинов-Еко - контрабас, Росен Ватев - барабани и Ангел Дюлгеров - китара. Макар групата да съществува около година, те вече имат няколко реализирани участия в столицата, а след броени дни ще излезе и клипа към пилотното им парче.

Уникалното при тях освен името и стила им е факта, че музикантите са и много близки приятели. Това определено помага за по-добрата "химия" по между им и топлината и нежността се усещат в песните им.

Дебютното парче е по музика и текст на младата, талантлива и всестранно развита Гери Турийска. Аранжимента е на музикантите от RUBIKUB и Боян Ковачев. Видеоклипът е заснет в Studio Proto, а оператор е Петър Димов. Гримът е дело на Боряна Докле-Георгиева, а за прическите се погрижи Даниел Младенов - Hair Laboratory.

За първото видео на RUBIKUB бяха използвани плюшени играчки, които Гери и компания събраха с помощта на БГ Радио и меломаните. Резултатът ще бъде ясен скоро. Тук можете да чуете парчето: http://www.youtube.com. На този пък линк можете да видите трейлъра за събитието: http://youtu.be/.

На 9 юни от 19 часа в любимото Radio Cafe ще бъде официалната промоция на "Uh Ah Oh".Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: