понеделник, 20 юни 2011 г.

Новият клип на Акага е заснет във Варна

Преди седмица беше официалната промоция на видеото в частен столичен клуб. Събитието уважиха някои от най-известните ни родни музиканти.
Клипа към песента "Време за море" е направен много професионално и съвсем очаквано беше пуснат в интернет дни преди настъпването на астрономическото лято. Промото на лентата се състоя в Adi's cook & book, една от снимачните площадки на групата. Сред по-популярните имена присъствали на проявата бяха маестро Живко Петров, Георги Янев, певицата Йоанна, разбира се и Графа. Влади е и официалният продуцент на Акага в последно време. Благодарение на неговата компания Монте Мюзик, джазмените успяват да реализират няколко успешни проекта.
Какъв е обаче сюжета на новото видео на бандата?! Клипа е заснет на варненския плаж. За разлика от много музиканти, които предпочитат "тузарските" зелени, изкуствени палми на Рапонги, Акага снимаха на вълнолома и около южният плаж край басейн Приморски. Там момчетата правят кастинг на новата напитка "Море". Идеята на цялото видео е то да бъде пародия на всички наши реклами, които са доста абсурдни напоследък.
Другото красиво място, където са снимали е Adi's cook & book. Резултата е невероятен. Много свежест и настроение лъха от парчето и видеото. Можете да го видите тук: http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.facebook.com/







Няма коментари: