понеделник, 27 юни 2011 г.

Драма около връщането на парите от билетите за Elevation Fest 2011

Освен, че феновете не можаха да се "накефят" на макс в Разлог през уикенда, сега организаторите имат хиляди абсурдни изисквания, за да им върнат парите от закупените вече билети.

След публикацията в официалният сайт на Elevation, за условията, при които ще става размяната на билети и средства, меломаните буквално ВЗРИВИХА с постове през две минути страницата на феста във фейсбук.

Абсурдно изискване е, според някои да си пазят касовият бон от покупката на билет, след като всеки нормален човек пази подобни документи не повече от ден или два. Не са малко и ядосаните и разгневени почитатели. Ето и някои от по-пикантните коментари:

Скъпи колеги организатори, няма смисъл да Ви обяснявам колко разочаровани останахме всичките 20 000 души, които дойдохме на "фестивала", нито има смисъл да калкулирам парите, които загубихме за нищо, предполагам че и сами можете да направите тази елементарна сметка. Бих искала само да Ви напомня, че за пореден път се изложихме, като този път даже няма сравнение.
Много ясно може да се разбере дали билета е истински или не.Сканират му баркода както на входа на феста и готово. ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ЛУДИ И ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ !!!
Интересно, лицето Х от град Варна примерно, трябва да мине 550 километра, за да прибере 60-70лв. Дали ще го направи? Можеше поне в големите градове да се направи нещо. Все пак има представителства на разпространителите. Или според анкетката в сайта на феста, 47% са от София а останалите да се спасяват.
Прощавайте за въпроса, данъчна фактура, нотариален акт, рождено свидетелство, извадка от ЗО и диплома за завършено средно образование да си нося ли за да си получа парите?
Хайде с БЕК да пасете тревица на полянката на фалиралите промоутърчета. ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА. Хората влизат и въобще не знаят, че jamiroquai няма да ги има, витаят слухове, трябваше лично на 5 човека да се обадя, за да ги предупредя, но твърде късно-бяха влезнали хората вече! Припаднали хора, скапана организация и за капак втория ден отменен, това за времето е супер булшита-миналата година и градушка ни цепи на сонисферата, но деряхме гърло на Megadeth! Сега с връщането на билетите се правите на селски тарикати!
Толкова ли не разбрахте, че касовите бележки ги късаха на входа??? Също така, билетите от bgbileti, ги късаха по такъв начин, че не се вижда нито баркод, нито цена, нито каквото и да е, потвърждаващо, че е плащано за 2 дена... не ми е за 50те лева, които ще взема от вас, ами за тъпото отношение което получавам от организатори с големи претенции...или както казва Скай от Морчииба, ей вие Организаторите, среден пръст за вас!
До господата от Elevation. Нали щяхда да връщате пълните пари и за първият ден ако не сме влезли за Jamiro? Така ям дърво 50%!?! Какво правим като съм поръчвал онлайн и в пликчето имаше само билетите и нищо друго. Кой ще ви пази куриерски бележки от преди 3 месеца, където се носи слух че ще признавате при липса на касови?


ИЗВОДИТЕ ГИ ОСТАВЯМЕ НА ВАС !


Снимка - http://www.facebook.com












Няма коментари: