петък, 17 юни 2011 г.

"Лора от сутрин до вечер" само във ФКЦ - Варна

От днес до средата на юли варненци и гостите на града ще могат да гледат новият български филм само в залите на Фестивалният комплекс. Лентата няма да бъде пусната в кино "Арена" из моловете.
Филмът на Димитър Коцев - Шошо излезе по кината в столицата още на 3 юни. Две седмици по-късно той тръгва и в морския град. Въпреки че лентата е с продължителност 95 минути, директорите считат, че тя се усеща като 55 минутна продукция.

В "Лора от сутрин до вечер" главната роля заема певицата Миленита. Сред останалите по-атрактивни участници е и диджей Мартен. Разбира се, не може да подминем и имената на Христо Петков, Димо Алексиев, Ива Гочева, Георги Петров и Юлиан Ковалевски. Според някои, които са гледали филма вече, актьорската игра е в пъти по-добра от тази на прехвалени ни напоследък "звезди".
Относно саундтраците - ще чуете освен песни на самата Миленита и парчета на Bluba Lu, Leepra Deluxe, Белослава, Blush, Акага и други.

За изненада на всички желаещи, които искат да се насладят на най-новата българска продукция, ще могат да го направят само и единствено във Фестивалният и конгресен център във Варна. Филма няма да бъде пуснат по кината в моловете, такава е политиката на екипа.
Прожекциите на лентата във Морската столица ще започнат от 17 юни до 14 юли. Цените на билетите ще са по 7 лева.




Снимка
- http://www.facebook.com/




Няма коментари: