петък, 10 юни 2011 г.

Гуен Стефани слага край на соловата си кариера?!

Наскоро медиите у нас пуснаха слуха, че блондинката е решила да спре със самостоятелната си кариера. Ако все пак се завърне на музикалната сцена, тя ще бъде заедно с нейната банда.
Близо три години няма ни вест, ни кост от американката. След като роди второто си дете тя тотално изчезна от светлините на прожекторите в музикално отношение. Гуен Стефани се отдели от поп, рок и пънк групата си "No Doubt" през 2004г. Оттогава 41-годишната певица издаде само два самостоятелни сингъла -"Hollaback Girl" и "The Sweet Escape". Разбира се, не трябва да подценяваме факта, че блондинката стана майка през 2006г. и 2008г., както и че тя се занимава със собствената си модна линия наречена "L.A.M.B.".

Странно защо, жълтите вестници в България съобщиха, че изпълнителката е решила да си даде почивка и да не продължи с музикалната си кариера. В официалната страница на звездата няма никаква информация по този повод.

Преди две години бандата записа парчето "No Doubt For It", което е знак за феновете, че все пак може да се съберат отново заедно нa сцена някой ден. За момента е ясно, че работят по някакъв проект, защото в края на април те обявиха новината в социалните мрежи.










Няма коментари: