четвъртък, 23 юни 2011 г.

Димо Алексиев стана татко

На един от най-младите и талантливи български актьори му се роди момиченце в началото на май. След като повече от три години блондина има връзка с айдълката Ана, подобно развитие на отношенията не е изненада за никого.
Щастливият баща гостува в предаването на Лора Крумова по Би Ти Ви преди броени седмици, заедно със своята партньорка във филма "Лора от сутрин до вечер" - Миленита. Именно там артиста показа снимки на рожбата си и изказа благодарност към докторите в болница "Шейново".

Любопитното е, че актьора, който играе зам.-министър на икономиката толкова се е отдал на ролята си в продукцията на Шошо, че чак решил да кръсти дъщеря си на главната геройня - Лора.

Преди две години Димо Алексиев спечели българската награда за принос към театралното изкуство "Аскеер" за превъплъщението си в "Калигула". Да участваш в подобно представление, чийто режисьор е Явор Гърдев не е лека задача. Отделно в постановката има моменти, когато 28-годишният красавец остава на сцената, както майка го е родила.

Ана Топалова, която стана популярна покрай участието си в "Мюзик айдъл" е майката на детето на Димо. Брюнетката по професия също е актриса, но музиката е нейната стихия. Двойката се познават повече от 8 години, но от 3-4 живеят заедно. Резултата е налице.

Да им е жива и здрава малката Лора. Дай, Боже, някой ден да надмине и успехите на родителите си!


Снимка - http://www.facebook.com/



Няма коментари: