събота, 25 юни 2011 г.

СКАНДАЛНО: Над 20 хиляди души разочаровани - Elevation Fest е отменен

Един от най-дългоочакваните фестивали у нас завърши с ужасяващ край. Освен, че легендарните Jamiroquai отмениха участието си, организаторите закриха изцяло музикалното събитие на годината за втората вечер.

Толкова надежди, усмивки, емоции и очаквания си отидоха заедно с вятъра. Вчера Elevation започна с три часа закъснение. Освен това - задръстване, опашки на входа, само два контейнера за боклук от двете страни на поляната, купони вместо пари, с които да пазариш, но ресто не се връща. Това някак си биха го преглътнали всички, но малко след като си влязъл вътре осъзнаваш, че любимците ти като Jamiroquai няма да дойдат. Причината - навехналият крак и прегрехналият глас на вокала. Те обещаха да направят все пак концерт у нас. Малко по-късно на сцената излизат Hurts, Morcheeba, Parov Stelar и Stereo MC's.

Втората вечер от мега проявата беше отменена заради ураганният вятър. Рапърите от Cyprеss Hill и 30 seconds to Mars не можаха да зарадват почитателите си в Разлог.

Равносметката - пари от билетите ще се връщат от 4 юли - как и по какъв начин - вижте на страницата на феста: http://elevation.bg/. Феновете, пътували толкова километри - разочаровани. На печелившите - честито!



Снимка - http://www.avtora.com/















Няма коментари: