сряда, 22 юни 2011 г.

Фенове пишат текст за песен на D2

Идеята за конкурса за текста на български език към саундтрака на филма Love.net е на БГ Радио, продуцентите на продукцията и разбира се на самата банда. На 1 юли ще бъде обявен печелившият.
Малко след като по кината се появи хитовата лента - Love.net, момчетата заедно с единственото радио за българска музика направиха конкурс за български вариант на "Cherry Tree". Песента станала популярна покрай филма спечели много фенове и още през април доста от тях имаха желание да си я свалят на собствените си компютри. Въпреки че е балада, стила на звучене се доближава до този на друга известна банда - Red Hot Chili Peppers. Музикантите от D2 никога и не са крили, че харесват работата на техните американски колеги.

Мотото на кампанията за събиране на българските текстове за песента е "Стани известен". Крайният срок за изпращане на предложенията мина - 17 юни. Другата седмица на сайта на БГ Радио и на страницата на D2 ще бъде публикувано името на победителят. Той ще бъде възнаграден с 1000 лева, както и възможността лично да се запознае с Дидо и компания.

Вече са събрани над 500 предложение, от които десет са по-интересните. Скоро след проявата, момчетата ще запишат в студио и българската версия, не е изключено да заснемат и клип към нея.

Тук можете да чуете английският вариант: http://150gb.info/.




Снимка - http://www.bgradio.bg/







Няма коментари: