четвъртък, 2 юни 2011 г.

Deep Zone си търсят вокалист

Интересен е факта, че Йоанна има една версия за напускането си, момчетата имат съвсем различна. Кой е прав - кой крив - не знаем, жалкото обаче е, че преди лятото Deep Zone останаха без певица.

В края на март месец Joanna Dark сподели пред "Music space TV", че решението да напусне бандата е изцяло нейно. То се дължи на това, че блондинката иска да се развива самостоятелно като изпълнителка. Днес е и официалната премиера на новият й сингъл "Нищо случайно". Текстът е на Гери Турийска, аранжиментът е на композитора на Ара Мюзик, Оцко, а видеото е режисирано от Йордан Петков.

Любопитно е обаче какво мислят колегите на бившата вокалистка по този повод. Вчера Дидо и Любо застанаха пред камерите отново на същата медия и съобщиха новината по малко по-различен начин. Красавицата е имала намерения, които били против личните убеждения на групата, затова се наложило тя да бъде отстранена.

Миналата седмица Deep Zone бяха на концерт във Варна, където местни певци помагаха за доброто настроение на публиката. Сега обаче в разгара на лятото и предвид предстоящото им второ турне в Китай, музикантите спешно се нуждаят от вокалист. Тези, които се интересуват повече могат да посетят сайта на електронното дуо: http://www.deepzoneproject.com. Там ще откриeте изискванията, които момчетата имат към новото си и бъдещо попълнение.
Снимка
- http://www.deepzoneproject.com/Няма коментари: