петък, 3 юни 2011 г.

Пинк роди момиче

Блондинката е в добро състояние, бебето също. Тя дори споделила радостта си и в социалните мрежи. Списание "People" съобщи новината вчера вечерта.

Една от най-щурите и скандални американски изпълнителки след Лейди Гага, може да кажем, че това е Пинк. Освен с нестандартната си и бунтарска визия, розова коса, разкрепостено поведение, певицата стана за кратко време една от любимките на стотици тинейджъри по целия свят. Нещото, което отличава Пинк от повечето й колежки освен песните посветени на партитата, e това, че тя залага и на социалните тематики в песните си.
Въпреки доста бурният й личен живот със състезателят по мотокрос Кари Харт, с когото се разделяха на няколко пъти, отношенията им явно са се стоплили, след като на бял свят вече се появи малката Уилоу Сейдж Харт. Това е първото дете на изпълнителката, която скоро ще навърши 32 години.

В официалната страница на звездата има специално съобщение, което показва на феновете щастливата вест. В сайта има и отделно каре за коментари на гости и почитатели, които могат да напишат поздравление на семейството за рожбата им.



Няма коментари: