петък, 3 юни 2011 г.

Аксиния се завърна с нова визия и песен

Изпълнителката станала популярна от музикалното шоу "Star Academy" направи дуетно парче с беквокала на Слави Трифонов - Борис Солтарийски и Ку-ку бенд.
В първият момент, когато меломаните чуят, че някой певец е направил песен със Слави и компания, веднага си представя, че стила е чалга. Да, но не и този път. Брюнетката, за която се изписаха стотици лъжи по жълтите вестници, се завърна на музикалната сцена с доста нестандартен проект.

Аксиния е променила освен имиджа си и стила си. Къса коса на черта, къси дънкови панталонки и блуза тип бюстие с ръкави са част от стайлинга на красавицата в новото видео. Музиката също не е бърза и ритмична, а бавна, мелодична, нежна. На моменти клипа напомня на този на Fergie - "Big girls don't cry". Това е така, защото визията на момчетата в лентата е малко old school, доближаваща се до тази на кънтри музикантите и каубоите.
"Различно е, но е приятно, не е мазна чалгия." Такива са коментарите на българи, живеещи в чужбина, които са гледали видеото.

Песента се казва "Не сме светци". В нея се говори, затова, че никой освен Господ няма право да съди хората, че всички хора имат вина и не са безгрешни.
Клипът е направен благодарение на продуцентската компания на Слави и Евгени Димитров "Seven Eight". Режисьор на видеото е Мартин Макариев. Снимките са реализирани за един ден, а мястото е aмериканското кино-студио BUFO в сeло Долна Малина.

Тук можете да го гледате: http://www.youtube.com.



Снимка - http://www.youtube.com/


Няма коментари: