сряда, 29 юни 2011 г.

Зад кулисите на "Гласът на България"

Съвсем скоро ще започне новото риалити на Би Ти Ви. В него музикални треньори ще бъдат Кирил Маричков, Мариана Попова, Миро и Ивана.
Вечната битка за зрителска аудитория, като че ли беше спечелена от продуцентската къща на Слави Трифонов и Евгени Димитров. Това е така, защото именно те се сетиха първи да пуснат новото си шоу по Би Ти Ви в разгара на лятото. Нова телевизия и тя в момента набира кандидати за новият си формат - X factor.

Днес в "Тази сутрин" гостува един от менторите на участниците в "Гласът на България" - Ивана. Тя сподели неща от "кухнята", а именно, че с нейните колеги ще избират певците само по гласът. Музикантите няма да имат право да виждат визията на кандидатите. Това прави предаването уникално само по себе си. Реакциите на българските звезди ще бъдат много естествени и неподправени.
Разбира се, всеки изпълнител ще си има тим, в който всяка седмица в продължение на три месеца ще отпадат таланти.
Накрая всеки представител от журито ще има право да покани и други известни лица в помощ на своят си отбор. Това правило ни напомня малко на "Великолепната шесторка", където зад една кауза се събраха хиляди последователи.

Ку-ку бенд са били преки свидетели за подбора на участниците в новото риалити и със сигурност задачата на треньорите няма да е никак лесна, защото всичките им подчинени ще са много музикални и надарени хора.
Дали обаче продукцията на Слави ще спечели сърцата на българската публика или тя ще заложи на познатият американски формат по Нова ТВ, предстои да разберем скоро.



Снимка - http://www.btv.bg/





Няма коментари: