петък, 3 юни 2011 г.

Графа, Сантра и Спенс със съвместен проект

Официалната премиера на песента се състоя на Денят на детето - 1 юни. Видеото за два дни е гледано от над 50 хиляди души само във vbox.
Новосформираното българско трио пусна хита си дни преди настъпването на астрономическото лято.
След като Влади реализира доста успешен проект с колегите си Орлин Павлов и Любо Киров, той продължава с тройките. Новата песен се казва "Тяло в тяло". Аранжимента е дело на Графа, а текста е на Любо и Спенс. Сингълът предстои да бъде миксиран от DJ Борче, с който "невидимият" талант работи от известно време. Оригиналът на парчето е включен в последният албум на Ампов.

След раздялата на Сантра със нейната дуетна половинка - Кристо, сега певицата се сработва отново с рапъра Спенс, с когото преди време направи песента "Не ме обичаш вече".
Видеото към новото парче е доста свежо и разноцветно. В клипа се набляга на модерният жълт цвят, на спорта и новите технологии. Стайлинга на музикантите е на ниво, както винаги. Продуцент на проекта е музикалната къща на Графа - Monte music. Режисьор на клипа е Васил Стефанов, а брейкденс танцьорите са от Electric Force Prince.

Тук можете да видите за какво става дума: http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.facebook.com/



Няма коментари: