четвъртък, 16 юни 2011 г.

Слави направи клип за войната по пътищата

В Денят на национален траур Дългият стана съпричастен с болката на близките на загиналите на магистрала Тракия преди броени дни. Освен, че цялото предаване беше посветено на трагедията, той пусна и видео, което да накара шофьорите да се замислят, когато сядат зад волана.
"Шоуто на Слави" тази вечер започна с няколко музикални балади. След, което Иван Кулеков, представи филма си "Хората и животните". В него се разказваше за човечността на група млади хора, които имат приют за кучета.
Малко след 23 часа, както е по закон, водещият анонсира, че предстоящите кадри няма да са подходящи за деца, бременни и хора със здравословни проблеми.
Преди седмица Слави се е прибирал от Плевен и в колата си е слушал именно песента "Сестра брата кани". Точно тогава той е видял голяма катастрофа и оттам му идва идеята да направи клип посветен на войната по пътищата. Дни по-късно става поредният зловещ инцидент с фатален край у нас.

Лентата показва фрапиращи случаи, които са предоставени от МВР. Най-накрая видеото завършва със статистика: за последните 20 години загиналите български военни са 23 души, а загиналите по пътищата - 20 хиляди.

Клипа, който ще накара хиляди българи да се ужасят и да се замислят, когато седнат зад волана, вече е пуснат във vbox7 и youtube. Можете да го гледате тук: http://vbox7.com или http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.slavishow.com/








Няма коментари: