понеделник, 27 октомври 2014 г.

Beyonce открива спортна модна линия, Shakira - за детски играчки

Съпругата на Джей Зи е започнала работа по създаване на марка за спортни облекла съвместно с "Topshop". Shakira ще си партнира с "Fisher-Price" за производство на детски играчки, които ще се появят на пазара до месец. 
Бионсе ще работи с компанията, която е високо ценена от обикновените хора. Дяловете им ще са 50 на 50, а с проекта се цели да се произведе колекция от спортни облекла като в нея ще бъдат включени дрехи, обувки, аксесоари за фитнес, танци и спорт. 

33-годишната певица заяви пред "WWD": "Винаги съм обичала "Тоpshop" заради това, че са модерни и имат креативно мислене.". От своя страна магната Sir Philip Green обясни: "Това не е сътрудничество. Става дума за изграждане на марка и изграждане на бизнес - отделен, лоялен бизнес, с отделен офис. Когато тя беше в Лондон през февруари започнахме разговори, за да направим нещо заедно. Гледахме в атлетичния свят за кратко. На това се базираме, на това, което тя прави извън сцената, ето защо стигнахме до тази категория. През май и юни вече започнахме сериозните преговори как да се случат нещата. Отне ни около 6-8 седмици докато уточним нещата. Този петък Бионсе дойде в офиса ни за последните детайли на пъзела.".

Британският бизнесмен допълни, че ще наеме отделен екип, който да работи по лейбъла като ще осигури включително творчески директор и дизайнери. Той не скри, че все още се колебаят как да се казва марката, но трябва в най-скоро време да вземат решение. 

Чаровната изпълнителка, която е в очакване на второто си дете и скоро заяви, че си дава почивка от музиката за година, ще си партнира с "Fisher-Price" за цели шест серии бебешки продукти включително и играчки, които възпроизвеждат музика, блокчета с азбука и музикална футболна топка. 

Шакира каза в свое изявление: "Аз видях колко важна роля имат играчките и как могат да помогнат на децата - включително и на моят син. Исках да се изработи линия за играчки, които стимулират развитието от най-важните ранни етапи от живота на децата. На етапите, в които чрез игра може да се насърчават психологическите, социалните и моторните им умения.".

От ноември серията ще бъде пусната на пазара, а приходите ще отиват за фондацията на блондинката "Barefoot", която помага да се осигури образование и храна на децата в неравностойно положение в Колумбия. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: