четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Christian Bale ще играе Steve Jobs

В момента актьорът е в преговори с "Sony". Ако компанията го одобри то той ще влезе в кожата на покойния съосновател на "Apple". 


Christian Bale може да изиграе легендарния Steve Jobs в биографична лента за живота му. Това съобщи лично звездата от "American Hustle". Известният режисьор Danny Boyle вече е подписал договор и именно той ще е главния режисьор на проекта, а негов сценарист ще бъде Aaron Sorkin. 

Писателят, който е работел и по продукцията посветена на фейсбук "The Social Network", разкри, че филма ще бъде разделен на три части. В него ще има откъси от стартирането на "Mac" компютъра, началото на компютърната компания на Джобс "NeXT" и разбира се "раждането" на iPod-a. 

Пред изданието "Daily Beast" сценариста казва: "Това е подобно да пиша за "Beatles". Има толкова много хора, които го познават и го почитат."

Леонардо ди Каприо също бил сред избраните за ролята на покойния съосновател на "Apple". Любопитното е, че той освободил пътя на колегата си и доброволно се е отказал да участва в лентата, която обещава да е голям хит. 

Ако всичко върви по план, въпреки че проекта все още няма озаглавено име, снимките по него ще започнат през пролетта на 2015-та. Малко по-късно пък артиста ще работи по "The Deep Blue Goodbye". 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: