петък, 10 октомври 2014 г.

Jessie J: Ariana Grande не е дива

Джеси, която записа общ проект с колежката си и Ники Минаж, е категорична, че Ариана не е дива, защото няма лошото поведение, за да бъде такава.

21-годишната изпълнителка преди дни отмени всичките си рекламни ангажименти в Австралия. Тя имала специални изисквания към фотографите и медиите там, но те не се съобразили с тях. Това е причината първата сесия на красавицата за вестник "mX" да бъде изтрита. 

Напускайки хотелът, в който е отседнала, Grande обяснила, че не харесвала позите и начина на заснимане. От екипът мислили, че е отишла да сменя тоалета си, но след 20 минути представителят на звездата помолил фотографите да изтрият всички фотоси. Те отказали и за това се наложило гардовете на американката да се намесят и да придружат папараците до колите, където да приберат оборудването си. 

Дамата не искала да бъде разпитвана за връзките й, за работните й отношенията с Justin Bieber, както и за тези с Mariah Carey и Jennette McCurdy. Освен това певицата желаела да бъде снимана само от лявата й страна и да не се използва дневна светлина.

Джеси Джей каза пред "New York Daily News" следното в нейна защита: "Тя е невероятна и има изключителен успех, но за съжаление медиите не могат да го оценят. Те винаги трябва да намират нещо интересно, за което да се хванат хората. На мен също са ми слагали етикет "дива", но има разлика между "дива" и "човек, който се бори, за да оцелее". Тези обвинения са пълни глупости.". 





Снимки - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: