четвъртък, 9 октомври 2014 г.

"Depeche Mode" с нов албум през 2015-та

Момчетата записват своите нови проекти в студио в момента. Най-вероятно след излизането на компилацията ще тръгнат и на турне в края на идната година. 
Въпреки че говорителите на бандата отказват да дадат подробности за предстоящите им творчески планове, слуховете за нов албум все по-бързо и шумно набират скорост в интернет.

Според информация на папараците новите песни на групата ще ги завърнaт към корените им. Албумът ще съдържа осем парчета, но все още няма заглавие. "Всичко е в начален стадий. Те имат гардове по вратите на студиото, защото не искат никой да чуе и звук, от това по което работят.", пише британския сайт MediaMas.net. 

"Depeche Mode" обмислят и световно турне през 2015-та. Последната компилация на британците "Delta Machine" се появи през март 2013-та. Ето защо меломаните имат повод за радост, че две години по-късно ще могат да чуят и видят новите проекти на Дейвид Геън, Мартин Гор и Андрю Флечър.

Друг любопитен факт около момчетата е, че режисьорът Anton Corbijn е заснел филм за тях по време на техен концерт в Берлин. "Columbia Records" ще пусне DVD-то на 17-ти ноември като в него ще има 21 песни събрани в два диска, две акустични версии на песни, интервюта и други неизлъчвани материали.




Снимка - https://www.google.bg

Няма коментари: