понеделник, 20 октомври 2014 г.

John Newman иска да работи с Rihanna

Британецът разкри, че ще се радва да работи с певицата. В момента тя подготвя нов албум и нищо чудно да видим техен общ проект в него. 

John Newman ще е изключително развълнуван ако напише песен, която да е включена в предстоящият албум на Rihanna. Изпълнителят, който е и композитор, вече е работел по време на кариерата си с имена като Eminem, Jay-Z. Toй е в очакване и с нетърпение ще приеме ако звездата от Барбадос му се довери и пожелае да запишат общо парче. 

24-годишният британец споделя пред в-к "The Sun": "Пиша много песни за много хора в момента. Говори се много, че пиша и за Риана. Това би било изключително вълнуващо ако се случи."

Въпреки че пише песни за други музиканти, певецa рядко се появява в тях. Пример за това е проекта му "Blame" с Calvin Harris. Любопитното е, че младежа няма амбиции за дует с Рири, но се надява, че ще има възможност да напише текст за нейна песен.

"Опитвам да напиша песен от една седмица насам, но не се чувствам готов да сложа подписа си под нея, защото ще е прекалено. Пиша всяка песен за индивидуалния изпълнител.", признава талантливия Newman. 

Наскоро John написа песента "Fire" за Jessie J. Парчето е част от третият албум на певицата "Sweet Talker", който излезе миналата седмица. Въпреки че не са записвали заедно в студио, тя го завела на вечеря с цел да му благодари за добре свършената работа. Джеси разкри пред "BANG Showbiz" следното: "За съжаление не се получи да влезем заедно в студио, но го изведох на специална вечеря по повод рождения му ден и това беше моят начин да му се отплатя.".
Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: