сряда, 15 октомври 2014 г.

Javier Bardem ще участва в "Карибски пирати 5"

Мъжът на Пенелопе Крус е в преговори с директорите на мега продукцията. По сценарий той ще трябва да играе злодей в новото продължение на фантастичната сага. 
Един от любимите лоши момчета на Холивуд има голяма вероятност да се появи в новият филм за приключенията на пиратите. Със сигурност Джони Деп ще влезе отново в образа си на капитан Джак Спароу в петата част на продукцията на "Disney" и продуцента Jerry Bruckheimer. 

Запланувано е снимките да започнат през януари 2015-та в студио в Австралия. Очаква се лентата да излезе на големият екран през юли 2017-та. Joachim Ronning и Espen Sandberg получиха правата да са режисьори на "Карибски пирати 5". 

Според сп. "Variety" Bardem ще изиграе ролята на призрак-пират, който ще се сблъска с главния герой на Деп. Екипът все още търси млад актьор, който да се присъедини към епизодите и който да е еквивалент на ролята на Orlando Bloom, който участва в първите три части. 

Най-новият филм с участието на Javier и Sean Penn се казва "The Gunman”. Феновете им ще могат да го гледат в кината на 20-ти февруари догодина. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: