вторник, 7 октомври 2014 г.

Gwyneth Paltrow прави своя модна линия

Актрисата е готова да стартира собствена линия за дрехи. Това ще става на личната страница и блог на звездата, а началото на инициативата ще бъде поставено догодина. 


Името на модната линия на блондинката ще е "Goop". Дамата, която стартира своя собствена страница през 2008-ма, разкри, че възнамерява да промотира своя запазена марка облекла. 

Американката си е партнирала с доста известни дизайнери до този момент, част от тях са Michael Kors, Stella McCartney и Matthew Williamson. Амбициозната 42-годишна Paltrow е решила сама да проектира дрехите. Според информация на британския вестник "Telegraph" първата колекция ще излезе през 2015-та.

Компанията ще поддържа връзка с останалите популярни дизайнери и ще си сътрудничат. Gwyneth със сигурност иска да работи със Стела, както и с Diane von Furstenberg. Актрисата вече е наела бившия главен изпълнителен директор на "Martha Stewart Living" - Lisa Gersh и разчита на нея да е визуалния лидер на фирмата.

Тя обясни:"Тя е идеалният човек, който да съгради "Goop" и да разнообрази нашите възможности, да донесе положителна енергия директно до потребителите в това, което четат, което опитват, което купуват и как да живеят.".

Въпреки че Лиза е била шеф на тази верига по-малко от година, малко след раздялата си с Крис Мартин, всестранно развитата дама се свързва с нея и й предлага да работят заедно. Всички сме в очакване да видим предстоящите им съвместни проекти. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: