вторник, 21 октомври 2014 г.

Кармен Електра: Бракът ми с Денис Родман беше грешка

Американката е била в "самоунищожителен" режим след смъртта на майка си и е знаела от самото начало, че брака й със спортиста е поредния фарс. 


Бившата звезда от филма "Спасители на плажа" се запознава с противоречивия баскетболист през 1998-ма. Това било малко след кончината на майка й Patricia. За да преодолее мъката по загубата й актрисата започнала с купоните. 

Поглеждайки назад Камерън признава, че техният романс бил обречен на провал. Тя се омъжила с погрешни мотиви. В интервю за предаването "Oprah: Where Are They Now?" красавицата сподели: "Бях на път да се самоунищожа, когато загубих майка си. Точно тогава срещнах Денис. Неговият живот беше постоянен купон. Той беше забавен. Започнах да пия. Хората не можеха да разберат защо го обичам. Той имаше репутация на лошо момче. Това, което видях в него в началото обаче беше едно голямо момче, което изпитва болка. По някакъв начин си паснахме. Нашата връзка беше доста страстна. Когато беше добре, беше супер, но когато беше зле, ставаше още по-лошо.".

Електра почувствала, че е сбъркала още в момента, в който е приела да се омъжи за легендарният спортист. Те се венчали в малкия храм в Лас Вегас "Chapel of the Flowers" през ноември 1998-ма. 42-годишната дама разкрива още: "Стана много бързо и спонтанно. Спомням си, че си казах: "Ох, Боже, какво направихме току-що?!". Двамата се развеждат през април следващата година. 

Певицата, чийто втори съпруг бе китариста Dave Navarro каза: "Спомням си гледах Опра и тя каза: "За да се излекуваш от нещо, трябва да започнеш да чувстваш.". Точно тогава осъзнах, че бях загубила това си умение. Бях загубила майка си, направих живота си хаос. Мина известно време и започнах да работя върху себе си.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: