сряда, 22 октомври 2014 г.

Karl Lagerfeld си партнира с Pharrell Williams

Karl Lagerfeld работел с музиканта по филм по повод есенната колекция на дизайнера. Видеото се очаква да излезе в началото на декември.
Главният дизайнер на "Chanel" бил режисьор на проекта посветен на предстоящата му нова колекция. Според модният сайт "WWD" филма ще бъде излъчен по едно и също време в Paris и Salzburg на 2-ри декември тази година.

Снимките на продукцията са направени в студио в Париж. В нея участват още модела Cara Delevingne и 6-годишният Hudson Kroenig. Pharrell никога не е криел страстта си към модата. Преди време изпълнителят си е партнирал с "Uniqlo","Adidas" и "Comme des Garcons". Сега той си сътрудничи умело с бившият служител на "Hermes" и настоящия на "Moynat" Ramesh Nair. Заедно измислят новите серии за пътнически чанти на бранда.

Говорейки за връзката между модата и музиката Williams споделя пред британския вестник "The Daily Telegraph": "Те са много различни, но и си приличат по един или друг начин. Има седем основни музикални ноти, а в модата има седем основни цвята. Има разнообразни жанрове в музиката и различни видове и стилове в модата.". 

В момента рапърът е ментор в американското предаване за таланти "The Voice". В шоуто негов съветник и помощник е колежката му Alicia Keys, която чака второ бебе.

Има слухове, че певеца и продуцент работи с Cara Delevingne по дебютния й сингъл. Наскоро стана ясно, че британката има влечение към музиката и освен свиренето на барабани е фенка и на пеенето. Преди броени дни в интернет се появиха и съвместни снимки на модела и музиканта. Цялата им сесия можете да разгледате тук: http://snapme.ca/.




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: