сряда, 29 октомври 2014 г.

"The Prodigy" се завръщат с нов албум

Liam Howlett обеща, че новата компилация на бандата ще е като "противоотрова" за меломаните. Той счита, че днес музиката се е превърнала в "диджейски и YouTube боклук".

"The Prodigy" е група, която бе създадена в началото на 90-те години. По него време на музикалната сцена се появиха и "The Chemical Brothers","Fatboy Slim". Всички те се считат за основоположници на електронната музика. 

Британците се заканиха, че новият им албум ще е "противоотрова" на цялата помия, с която са залети в момента феновете на този жанр. Liam Howlett, който е един от основателите на бандата, заяви пред списание "Q": "Денс музиката днес е станала като основа на всички музикални стилове. Имаш ли ритъм - барабани значи може да изградиш всичко. Всички тoва с диджейството и уроците в интернет са глупости. Този албум е напълно естествен с чиста форма и енергия на насилие.".

Въпреки че компилацията все още няма заглавие 43-годишният музикант потвърди, че в нея ще бъдат включени песни като "Beyond The Death Ray", "Nasty Nasty", "Get Your Fight On", "Wall Of Death" и "Rottweiler". По-рано момчетата анонсираха и парчето, по което работеха с Sleaford Mods "Ibiza", коeто също че бъде в предстоящия им диск. 

Почитателите им трябва да са готови за вълна от агресия, защото до този момент "The Prodigy" не са издавали подобен проект. "Той ще е повече насочен към насилие. Ще е по-див. Няма да е като old-school. Няма да е базиран на китари, а ще е микс. Няма да е приятен за радиото, но ще е като острие.", споделя още диджеят и продуцент. Албумът се очаква да излезе до края на тази година. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: