сряда, 8 октомври 2014 г.

Jay Leno обратно в телевизията

64-годишният водещ, който преди броени месеци се отказа от телевизията, съобщи, че е получил ново предложение за работа. Очаква се шоуто му да е в най-гледаното време. 

Легендарният шоумен слезе от екрана с довод, че ще се пенсионира. Последното му предаване "Tonight Show" по "NBC" се излъчи на 22 февруари. Според "The Hollywood Reporter" той се е договарял с директорите на "CNBC", а предстоящия му нов формат ще се отнася за коли. За никого не е тайна, че американеца е запален по автомобилите. 

Въпреки че все още няма официална дата за старта на риалитито и информация по колко пъти седмично ще бъде излъчвано, със сигурност е ясно, че то ще е в праймтайма на медията. 

След напускането си Jay обиколи САЩ със своето stand-up комедийно шоу, беше водещ на награди в Ерусалим, освен това на NBC.com феновете му можеха да гледат "Jay's Garage". Наскоро пък "CNBC" пусна специални серии от "Jay's Garage: The Ultimate Car Week". 

Звездата призна, че е била "ухажвана" от доста други известни ТВ канали като "CNN", "A&E", "History", "Tribune", но е искала да остане лоялна към "NBCUniversal". "CNBC", както и "NBC" е собственост на "NBCUniversal". Програмите са популярни с финансовите си новини, но се опитват да привлекат аудитория и с "Shark Tank", "The Profit", "Restaurant Startup".

Председателят на "NBC Entertainment" Bob Greenblatt беше изказал желанието си да работи с Лено. Той обясни: "Нищо друго няма да ни направи по-щастливи ако той остане в нашата мрежа.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: