понеделник, 13 октомври 2014 г.

Лора Караджова роди момиченце

Щастливата майка сама обяви новината преди броени часове в социалните мрежи. Тя приветства дъщеричката си с добре дошла и я нарече "ангелче". 


Въпреки че имаше 8-годишна връзка с Део и въпреки неговото желание за семейство певицата дълго време се оправдаваше с професионалните си ангажименти. Малко след раздялата им обаче тя среща бащата на детето си. 

Лора не крие, че за краткото време, в което са били заедно Валентин е бил инициатор за бебето. Така само след 3-4 месеца от старта на любовните им отношения изпълнителката забременява. В последните месеци тя живееше във Варна, откъдето е половинката й. 

Макар че жълтите вестници писаха, че дъщерята на Данчо Караджов се е сгодила, от статуса й във фейсбук се информираме, че тя е обвързана, но не и сгодена. 

Чаровната дама сподели пред фенове и близки, че се чувства развълнувана и написа следното: "Добре дошла, ангелче Алиса, на вашия свят! Нека животът ти бъде една безкрайна приказка, изпълнена с чудеса и добрини! Специални благодареностти на банка за стволови клетки "Future health".".

Сред първите, които харесаха поста й бяха Мика Стойчкова, Рут Колева, Джули Лепоева (съпругата на DJ Marten, която също стана мама на момиченце наскоро), Вяра Атова, Елена Брусарска, хореографа Милен Данков. Бившият партньор на блондинката Деян Славчев също одобри вестта за новороденото и даде своя "лайк". 




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: