понеделник, 6 октомври 2014 г.

Jennifer Hudson: Ще има "Сексът и градът 3"

Въпреки че Сара Джесика Паркър сподели в социалните мрежи, че продължение на филма няма да има, нейната колежка обаче е дочула, че такова ще има в най-скоро време. 
Още след излизането на "Сексът и градът 2" започнаха въпросите дали ще има трета част. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon и Kim Cattrall обаче никога не са отричали или потвърждавали, че такава ще има. 

В свое интервю по радиото Hudson, която играе личният асистент на  Carrie Bradshaw в лентата, разкри, че е чула, че се работи по нов сценарии. "Някой дойде при мен да говорим за това. Щом се говори за филма, значи може и да се реализира. Трябва да го чакаме.", каза Jennifer. 

Сара Джесика Паркър от своя страна призна тази година: "Никога не сме имали истински разговор относно това. Има още една история, която може да се разкаже. Ако е така наистина в точното време и на точното място, ще я покажем.". 

В туитър актрисата се пошегувала със своя съученичка, но това даде повод на мнозина папараци и фенове, да отворят темата за предстоящо продължение. Ето го и прословутия чат на дамите:

@SJP Miss YOU XOXOXO!! — Kristin Davis (@KristinDavis)
@KristinDavis Me too you! Heard the news? X💕 — Sarah Jessica Parker (@SJP)
@narcissabella13 @KristinDavis That news zooming around. X sj— Sarah Jessica Parker (@SJP)

В типичният за блондинката стил тя сподели, че ако все пак има трета част на женската продукция ще бъде забавно. Въпреки това почитателите на филма не трябва да се радват още, защото до този момент няма официална информация от Холивуд, че се работи по нов проект. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: