петък, 17 октомври 2014 г.

J.Lo: Да отглеждаш сама децата си е трудно

Певицата призна, че не й е лесно сама да отглежда близнаците си. Тя допълни, че те понякога плачат за баща си Marc Anthony.


Въпреки че наскоро латино дивата обясняваше колко добре се чувства необвързана, сега тя разкри, че й е трудно да се оправя с малчуганите си. 45-годишната американка се раздели с таткото им през 2011-та и изтъкна, че има няколко предимства той да не е наоколо. 

"Това е същото, когато искаш да имаш дете. Трябват двама за тази цел. По-лесно се образоват децата, когато родителите са двама. Когато си самотна майка единственото хубаво нещо е, че те са само твои.", казва изпълнителката пред френското списание "Gala".

Родителите на Лопес също са разведени. Тя не крие, че понякога Max & Emme реват за баща си, защото не е край тях. Разбира се, Джен се старае нищо да не им липсва и им разяснява, че когато той не е близо не значи, че не ги обича. "Когато близнаците плачат за баща си, защото не е с тях, аз им казвам, че и моите родители не са с мен, но това не спира да чувствам обичта им  към мен.", допълва чаровната дама. 

Дженифър се раздели с танцьора Casper Smart през юни тази година и след това беше свързвана с танцьора Maksim Chmerkovskiy и хореографа JR Taylor. Тя обаче е категорична, че е щастлива сама и че с когото и да е за в бъдеще то той ще трябва да се грижи за децата й. 

В момента звездата е съдия в "American Idol" и умело съчетава личните с професионалните си ангажименти. "Ставам в шест и половина сутринта и свършвам работа в седем вечерта. Приготвям вечеря за тях и ги слагам да спят в девет. След това отново се захващам за работа докато не се уморя.", признава амбициозната блондинка. 




Няма коментари: