петък, 3 октомври 2014 г.

Gwen Stefani работи по солов албум с Pharrell

В момента блондинката и Уилямс записват новите й песни в студио в Маями. Скоро ще излезе и пилотния сингъл от албума на американката. 
След близо 8-годишна пауза Gwen ще се завърне на музикалната сцена със самостоятелна компилация. Последната такава, която тя издаде беше през 2006-та - "The Sweet Escape". 

В този сезон на "The Voice" в САЩ чаровната изпълнителка е част от менторите в шоуто. Именно там тя си партнира с рапъра, с които работи от години. Премиерата на най-новият проект на 44-годишната дама ще бъде в музикалното предаване. 

Новината за предстоящия албум на Stefani съобщи лично нейния мениджър Irving Azoff пред сп."Billboard" по време на седмицата на рекламата в Ню Йорк. Певицата ще реши кое от всичките й парчета ще е пилотното. Албумът все още няма заглавие, но ще бъде на пазара през декември. 

John Janick, който е част от екипа на риалитито, обясни пред медиите, че Benny Blanco ще е продуцент на диска, а неговия лейбъл "Mad Love Records" ще го разпространи. 

Освен това талантливата блондинка работи и с групата си "No Doubt", с която не са издавали никакви нови песни от две години насам. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: