петък, 31 октомври 2014 г.

Taylor Swift става поетеса

Певицата разкри, че обича поезията и би искала да се пробва да напише роман. Преди време тя написала 400 страници посветени на тинейджърите. 

24-годишната дама, която сама e написала песни като "Red" и "I Knew You Were Trouble", призна, че желае да се пробва да пише и за други неща. Изпълнителката сподели пред "Associated Press":"Открих музиката и това е формата на писане, която най-много ме вдъхновява. Това обаче не означава, че няма да разширя сферата си и начините, по които пиша. Какво ще стане ако напиша сценарий, книга или книга с поезия?! Това би било толкова готино. Бих искала да видя това да се случи.". Американката също така допълни, че като по-млада е написала 400 страници, в който описва живота си и този на приятелите си. 

Taylor обясни още, че певци като нея и колегата й Ed Sheeran не биха искали да са на сцената ако сами не пишат парчетата си. "Нито аз, нито Ед, щяхме да сме на сцена ако не пишехме сами текстовете си. Нямаше да има причина да сме там. Пристрастяването ни към поезията ни дава тази връзка. Ние прекарваме дълго време сами и сме наразбрани. Пишеш песен за емоция, която те смущава, от която се страхуваш или се изненадваш. По този начин се асоциираш с милиони хора. Тогава във финалната фраза поглеждам към тълпата, която знае всяка дума. Това е невероятно чувство, чувство на близост, приятелство. Никога не сме изпитвали подобни емоции.", казва Swift. 

Често в проектите на певицата са описани провалите в личния й живот. Пред британското списание "Cosmopolitan" тя обяснява, че само защото даден човек е сладък и иска излиза с теб не значи, че ще си жертва независимостта. Звездата не крие, че трудно преживяла раздялата си с Harry Styles и трудно може да си представи да има връзка или семейство с друг човек. Ето защо се наслаждава на свободата си в момента. С приятелките си изпълнителката обича да обсъжда теми за равенството между половете. Момичетата се чудели защо ако мъж излиза с няколко жени не го мислят за играч, а когато тинейджърка си пише в интернет с 3-4 момчета и излиза с тях я обявяват за "уличница".




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: