вторник, 24 март 2015 г.

"BBC Radio 1" забрани песен на Madonna

Певицата не може да приеме факта, че песните й не се излъчват по британското радио. Според директорите на медията тя трябва да се научи да прави по-благоприлични проекти, за да бъдат пускани в ефир. 
Изпълнителката е шокирана, че най-новият й сингъл "Living For Love" не е пускан по "BBC Radio 1". Звездата попита следното: "Чакайте малко. Tрябва ли песните, които пишем да се оценяват като добри, закачливи или такива с поп звучене?!".

Ben Cooper, който е част от борда на директорите в радиото заяви: "Обичам Мадона. Бил съм на нейни концерти няколко пъти и имам нейни албуми. Имам и корица от списание "The Face" с нейн автограф на стената ми. Тук няма нищо лично. Тук става дума за качеството на музиката, което артиста представя в момента. Ние не сме игнорирали Мадона. Ще я пуснем в ефир стига да се завърне с друга песен.".

Напоследък доста голям процент от аудиторията на "Radio 1" е от младежи. Това е и причината от ръководството на медията да решат да ограничат излъчването на парчета на певицата. 

"Ние имаме едни от най-демократичните комисии в света. Работели сме с Мадона повече от 20 години. Но с тази песен..., когато пред нас стои избора дали да пуснем "Wolf Alice" или някоя нова група се питаме какво е по-уместно да пуснем на младата публика.", допълва още британския журналист и продуцент. 

Кралицата на попа изпълни за първи път на живо едноименното парче от предстоящия й албум на Британските музикални награди преди месец. Именно там тя се подхлъзна и падна от сцената и даде повод за коментари на милиони меломани и критици oт цял свят. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: