понеделник, 30 март 2015 г.

Ето ги победителите от "iHeartRadio Music Awards"

Taylor Swift се прибра с цели три награди включително и "Артист на годината". Останалите победители очаквано са Sam Smith, Calvin Harris, Hozier и "5 Seconds of Summer". 
Във второто издание на "iHeartRadio Music Awards" тази година има няколко незабравими моменти и дългоочаквани изпълнения. Jamie Foxx беше водещ на церемонията, която се проведе в "Shrine Auditorium", Л.А.

Чаровната и млада Swift взе статуетки в категориите "Артист на годината", "Песен на годината" и "Най-добър текст". Освен това тя се качи с китара на сцената и заедно с Мадона представиха най-новия сингъл на Кралицата на попа "Ghosttown". Притеснена Taylor написа в социалните мрежи: "Може да съм добре, но всъщност не съм. #MyFangirlLife #TaylorAndMadonna'". 

Този не беше единственият дует за вечерта. Jennifer Hudson и Iggy Azalea също представиха своята колаборация "Trouble". Водещият Jamie Foxx изпя с Chris Brown парчето "You Changed Me", което е част от предстоящия му пети албум "Best Night of My Life" 2.

В моряшки дрехи Meghan Trainor изпълни най-новата си песен "Dear Future Husband", а Rihanna буквално взриви всички с появата си от хеликоптер и "B**** Better Have My Money". Riri беше облечена в зелено палто на "Versace", както и зелени ботуши и очила. Kelly Clarkson, която пусна албума си "Piece by Piece" през февруари и стана за кратко номер едно в САЩ, анонсира най-новия си проект "Heartbeat Song".

Ето го и пълният списък с победителите от "iHeartRadio Music Awards" 2015:

"Най-добър текст" - "Blank Space", Taylor Swift
"Hip-Hop/R&B песен на годината" - "Don’t Tell ‘Em", Jeremih featuring YG
"Най-добър нов артист" - Sam Smith
"Country песен на годината" - "Burnin’ It Down", Jason Aldean
"Най-многобройна публика" - "5SOSFAM", "5 Seconds of Summer"
"Най-добра колаборация" - "Bang Bang", Jessie J, Ariana Grande, Nicki Minaj
"Ренегат" - Brantley Gilbert
"Dance песен на годината" - "Summer", Calvin Harris
"Alternative/Rock песен на годината" - "Take Me to Church", Hozier
"Песен на годината" - "Shake It Off", Taylor Swift
"Артист на годината" - Taylor Swift
"Иноватор" - Justin Timberlake





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: