сряда, 18 март 2015 г.

Eva Mendes пуска детска модна колекция

Звездата вече има опит в модния бизнес и сега планира да реализира линия за деца от шест месеца до четири години. Колекцията ще носи името "Mini Eva". 
Eva освен, че е актриса и продуцент се занимава и с мода. Тя вече е пуснала на пазара своя дамска линия заедно с "New York & Co". Откакто е станала майка обаче звездата придобила нови идеи, които има желание да осъществи в най-скоро време.

Както знаете Mendes има 6-месечна дъщеричка Esmeralda от дългогодишния си партньор Ryan Gosling. През месец май се очаква да излезе новата детска линия. Дамата планира да създаде и свой бранд за булченски рокли, обувки и чанти. 

41-годишната брюнетка споделя пред изданието за мода "Women's Wear Daily": "Аз нося всичко и ще включа всичко в линията си. Никога няма да направя нещо, което аз самата не бих носела. Целта ми е да достигна повече хора.".

Любопитното е, че американката с латински произход ще разширява колекцията си от бижута, както и че от месец е новия творчески директор и лице на "Circa", козметичен лейбъл на "Measa Group". Продуктите, чийто представител е красавицата са насочени към всички видове кожи и хора от различни етноси. В марката са включени над 130 асортимента от гланцове за устни, сенки за очи, ружове, фон дьо тени, спирали, моливи за очи, които ще са на цени от 8 до 15 долара.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: