сряда, 25 март 2015 г.

Cate Blanchet наруга журналист

Актрисата участва в новият проект за "Пепеляшка". Това бил и поводa за интервюто, което по нейно настояване било прекъснато. Въпросът, който й задал австралийския репортер, се оказал абсурден и тя не си сдържала нервите. 
45-годишната звезда изигра ролята на злата мащеха на "Пепеляшка" и влезе в образа изключително добре. По този повод тя даде интервю на Jonathan Hyla, който е популярен с предаването "The Project". 

Странно защо австралиецът задал въпрос на актрисата за котката във филма, чийто действия се предполага, че са контролируеми от компютър. "Добре, сега сериозно, как успя да накараш това животно да прави това, което ти искаш след като има каишка. Аз съм се опитвал да сложа подобно нещо на котката на приятелката ми и никога не се получава.", казал папарака. 

Кейт не можела да повярва що за въпрос било това и отговорила: "Това ли е Вашият въпрос? Това ли е Вашият шибан въпрос?". След което благодарила за разговора и пожелала да сложи край на неудобните питанки. 

Репортерът се усетил и се пошегувал, че може би трябвало да отидат на "по бира", за да бъде по-спонтанен диалога между двамата. Бланшет обаче го порязва и заявява, че не пие бира. Той обаче продължил дискусията и запитал какво трябвало да носи със себе си, за да счупи леда между тях. Тогава дамата, която не харесвала чувството му за хумор прошепнала: "Картофена водка".

Въпреки лирическото отклонение блондинката като истински професионалист допълнила: "Да се върнем към филма, един от нас има работа за вършене. Химията между  Lily James и Richard Madden бе невероятна. Искам да кажа, че те вложиха много от себе си без да направят "нещо".". Това "нещо", което австралийката визира е "секс".



Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: