сряда, 4 март 2015 г.

George Clooney: Жена ми е по-умна от мен

Актьорът се пошегува, че съпругата му работи повече и е по-умна от него. Освен това Amal го подложила на строг хранителен режим, за да свали излишните килограми. 
Джордж беше сред специалните гости, които присъстваха на гала събитието на "The SeriousFun Children's Network". То се проведе в "Lincoln Center" в Ню Йорк този понеделник. За жалост половинката на Клуни не го придружи и това стана повод той да се пошегува на нейн гръб.

Отдавайки почит към Paul Newman и неговата работа с болни деца артиста каза следното: "От 1988-ма година насам тези лагери са довели над половин милион болни деца и техните семейства от над 50 страни или може би 500, но са твърде много.". На проявата бяха още Tom Hanks, Meryl Streep и Danny Devito. 

Наскоро адвокатката, която сключи брак с актьора през септември миналата година, го подложила на строг хранителен режим понеже той трябва да свали около 6-7 килограма. Приятели на двойката коментират, че дамата е поставила пет основни правила за звездата. Част от изискванията са Джордж да не близва алкохол, да не хапва тлъсто и мазно месо и да ограничи млечните продукти. 

Новото предизвикателство било трудно за 53-годишният мачо, защото той обожавал такос. "Той е много дисциплиниран човек на снимачната площадка, но новите правила на Амал за хранителния му режим ще му натежат, защото той обича мексиканската храна и дори посещава веригите за бързо хранене по няколко пъти на седмицата в Л.А.", допълват близки до семейството. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: